Bar Brankkis

Viihtyisä kaupunkipubi aivan Kemin keskustassa!

Bar Brankkis on Hotelli Palomestarin yhteydessä oleva viihtyisä kaupunkipubi A-oikeuksin. Meiltä löydät iloisen ja rempseän palvelun lisäksi pelikoneen, lautapelejä, sekä kesäisin aurinkoisen ulkoterassin. 

Talon erikoisuuksina voimme pitää tiimimme yhdessä kehittelemiä cocktaileja niin seikkailunhakuiseen kuin hieman perinteisempäänkin makuun koottuna. Kaikille chilin ystäville, tai muuten vain kuumille pakkauksille, suosittelemme Lämpimästi talon omaa Shamaani-shottia. 

Baaristamme löytyy myös bistro-lista, josta voi tilata suolaisen nälkään esimerkiksi pitäjän parhaimpia kuumia koiria eli hot dogeja.

Samassa kiinteistössä on sijainnut aikoinaan muun muassa kaupungin ensimmäisen elokuvateatterin lipunmyynti ja sisäänkäynti. Tähän historiaan liittyen löydät Brankkiksen seiniltä muun muassa vanhoja elokuvien tuotekortteja.

Käytämme taustamusiikkijärjestelmänä Maestro Jukebox -nettisovellusta, minkä avulla sinä päätät millaisen musiikin tahtiin meidän lantiot pyörii. Baarimme asiakkaidemme käytössä on ilmainen WI-FI -yhteys.

Bar Brankkiksen facebook -sivuilta löydät meidän ajankohtaisia tapahtumia, tarjouksia ja kuulumisia.

Tervetuloa tutustumaan ja viihtymään!

Nyt kun elämme hieman haastavia aikoja, toivomme, ettet tule asiakkaaksemme flunssaoireisena. Tullessasi baariimme toivomme, että asetut taloon huolellisen käsipesun kautta <3 

Aukioloaikamme valtion asettamien koronarajoitusten aikana:

                                                                                               SUNNUNTAI-TIISTAI OLEMME KIINNI

MAANANTAI-PERJANTAI 17-23

LAUANTAI 15-23

Ikäraja 18v. 

 

Hotelli Palomestarin bar Brankkiksen pöydät